Takim i Ministrive dhe komunave kompetente për leje ndërtimi për spitale montuese për kovid

Ekipet e punës nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve dhe të Shëndetësisë dhe nga disa komuna, sot do të kenë takim lidhur me lejet për ndërtim për ndërtimin e qendrave montuese dhe spitaleve për kovid. Në Ministrinë e Transportit është formuar edhe grup punues i cili e përpunon zgjidhjen më të mirë të mundshme për atë se cilat veprimtari në kompetencë të këtij resori do të lirohen nga puna ditën e diel dhe me çka do të përgjigjet në kërkesën e Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale e cila është bartëse e projektit që dita e diel të jetë ditë jo pune.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close