0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Takim i kryeministrit Zaev me përfaqësues të Bashkësisë Maqedonase Gorane të Kosovës

– Kryeministri Zoran Zaev u takua me përfaqësues të Bashkësisë Maqedonase Gorane të Kosovës, kryetarin Avnija Rahte dhe sekretarin dhe koordinatorin, Ace Dimovski.

Back to top button
Close
Close