0_Maqedoni.PortalSektori civil

Takim i euroambasadorit Gir me aktivistë që luftojnë për të drejtat e komunitetit LGBTI

Me rastin e shënimit të tetë vjetorit të Qendrës për Mbështetjen LGBTI, sot në hapësirën sociale "Komiteti" u mbajt takim midis ambasadorit të BE-së Dejvid Gir dhe aktivistëve që luftojnë për të drejtat e komunitetit LGBTI + në vend, të bashkuar në Rrjetin Kombëtar për luftimin kundër Homofobisë dhe Transfobisë (RRKHT).

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close