BiznesBiznes.PortalEkonomi

Takim i Bytyqit me euroambasadorin Gir-Procesi inkuadrues drejt BE-së interes nacional, përkushtim ndaj reformave

Zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar  për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomik dhe investime Fatmir Bytyqi, përmes  lidhjes së video-konferencës, sot mbajti mbledhje  me shefin e delegacionit të Bashkimit Evropian në Shkup, ambasadorin Dejvid Gir, me të cilin, siç kumtojnë nga Kabineti i tij, biseduan për zbatimin e reformave në vendin tonë në drejtim të procesit eurointegrues, si dhe për përparim të të gjitha fushave  në jetesën shoqërore.

Back to top button
Close
Close