0_Maqedoni.PortalPolitikë

T’i respektojmë rregulloret e BE-së, i hapur opsioni për zgjedhje të regjistrimit të përkatësisë etnike, thotë Zaev për letrënjoftimet

Sapo të hyjë në fuqi rregullorja e Bashkimit Evropian për besueshmërinë e të dhënave personale, ne duhet ta respektojmë atë, dhe pasi që qëndrojmë në rrugën e BE-së, nuk ka asnjë alternativë tjetër, duhet t’i respektojmë rregulloret evropiane. Unë do të shkoja për të marrë vendime, veçanërisht me opsionin e zgjedhjes për regjistrim në kolonën e përkatësisë etnike, deklaroi sot kryeministri Zoran Zaev, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve në lidhje me miratimin e projekt-ligjit për letërnjoftimet, me të cilat në to do të regjistrohej përkatësia etnik.

Back to top button
Close
Close