Фотосервис

Светскиот ден на волонтерството

Доделување волонтерски награди за посебни достигнувања по повод 5-ти декември-Светскиот ден на волонтерството од страна на Црвен крст на Република Северна Македонија.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close