0_Магазин.ПорталСцена

Светска премиера на „Борат 2“ (видео)

Коен изјавуваше дека Борат „ќе се пензионира“ и ќе се повлече од јавниот живот, но од крајот на 2019 година, бушавкото со мустаќи почна повторно да се појавува на јавни настани.

Back to top button
Close
Close