Избрано

Светот годишно произведува 800.000 олимписки базени ѓубре

Жителите на нашата планета годишно „произведуваат“ повеќе од две милијарди тони отпад, што претставува количина со која можат да се наполнат 800.000 олимписки базени.

Back to top button
Close
Close