18 January 2020 15:43

  Bazar humanitar i LSDM-së, mjetet e mbledhura për familjet e pastreha në Vizbeg

  18 January 2020 15:38

  Spasovski për MIA-n: Qeveria teknike duhet të krijojë atmosferë demokratike për vendimmarrje të lirë të qytetarëve në zgjedhjet

  18 January 2020 15:04

  Zaev: Jemi të gatshëm për koalicion qeveritar me të gjitha partitë, përveç me VMRO-DPMNE-në

  18 January 2020 15:02

  Zaev bëri thirrje në përgjegjësi nga partitë për ligjin e PP-së, është i gatshëm të bisedojë me Mickovskin

  18 January 2020 0:08

  Dimitrov për MIA-n: Jemi vënë në test nëse do të ngrihemi jashtë kontekstit zgjedhor, në mënyrë që në mars të shpallim fitore të përbashkët

  17 January 2020 13:44

  Carovska: Implementimi i planit operativ për punësim kontribuoi uljen e papunësisë

  17 January 2020 11:28

  Pritje e presidentit Pendarovski për përfaqësuesit e korit diplomatik

  16 January 2020 16:48

  Xhaferi: Ndryshimet e Ligjit për Kuvendin sigurojnë pavarësi financiare dhe pavarësi të administrimit kuvendor

  16 January 2020 15:32

  Nënshkruhet marrëveshje për ndërtimin e dy kilometrave të para të autostradës Shkup- Bllacë

  16 January 2020 14:44

  Tiganj: Gjithmonë mund të llogaritni në mbështetjen e fuqishme politike nga Kroacia për rrugën tuaj drejtë BE-së

  Back to top button
  Close
  Close