26 септември 2020 12:14

   Поддршка од 200 милиони евра за земјоделците, субвенции, прилагодување со агрополитиката на ЕУ, вети Хоџа

   26 септември 2020 11:44

   Хоџа: Помагаме да се откупи што поголемо количество грозје за да го избегнеме најлошото

   25 септември 2020 15:54

   Спасовски: Кривична пријава и суспензија за полицаецот од Битола кој нападна Ром, суспендиран уште еден полицаец

   25 септември 2020 12:43

    Меѓу 1 и 20 октомври ќе завршиме со одлуките за поставување раководни лица во институциите, вели Заев

   25 септември 2020 12:33

   Пахор: Меѓувладината конференција да почне без одложување, сега е приликата што ЕУ не смее да ја пропушти

   25 септември 2020 12:19

   Заев: Вршиме прва реконструкција на патот Бутел-Љуботен по 28 години

   25 септември 2020 11:35

   Прес-конференција на претседателите Пендаровски и Пахор (во живо)

   25 септември 2020 11:21

   С. Македонија повеќе не е дел од глобално незадоволителните држави во делот на корупцијата

   24 септември 2020 14:58

   Модернизација на Армијата и капацитетите и отворање на НАТО пазарот за македонските компании, дел од приоритетите на МО

   24 септември 2020 14:03

   Ракот на дојка не ги одминува ни мажите, в недела трка и прошетка „Race for the cure“

   Back to top button
   Close
   Close