Фотосервис

Свеченост по повод промоцијата на потпоручници и заклетвата на питомци од Воената академија

Свеченост по повод промоцијата на потпоручници и заклетвата на питомци од Воената академија

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close