Фотосервис

Свечено отворање на манифестацијата „Отворени денови на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ – Скопје“

Свечено отворање на манифестацијата „Отворени денови на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ – Скопје“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close