Фотосервис

Свечена академија посветена на „Св.Сава“

Премиерот Оливер Сапсовски се обрати на свечената академија посветена на „Св.Сава“ по повод одбележувањето на Националниот ден на српската заедница во земјава

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close