0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Super liga e futbollit u kthye në një “dyqan të mbyllur”

Formacioni tronditës për Super ligën evropiane të futbollit thekson zhvendosjen e klubeve më të pasura në botë larg meritave sportive dhe të jep përshtypjen e një "dyqani të mbyllur" që u jep atyre siguri më të madhe financiare, thonë analistët.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close