BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Sulm i ri nga grupi anarkist grek “Rubikon”, dy të arrestuar

Me ngjyra, fletushka dhe gjësende, rreth 10 anëtarë të grupit anarkist "Rubikon", e sulmuan ndërtesën e komunës Alimos në pjesën jugore të Athinës.

Back to top button
Close
Close