BiznesBiznes.PortalKorrespondentë MKDVideo deklaratë

Sugareski: Përforcim i aktiviteteve në autostradën Kërçovë – Ohër

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski pret intensifikim serioz të aktiviteteve në autostradën Kërçovë - Ohër vitin e ardhshëm dhe ai të jetë i gatshëm në afatin e paraparë deri në qershor të vitit 2021.

Back to top button
Close
Close