0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Sugareski në inspektimin e rikonstruimit të aksit Raec-Farish

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski dhe drejtori i NP për Rrugë Shtetërore, Zoran Kitanov sot do të inspektojnë rehabilitimin e rrugës shtetërore Gradsko Prilep, aksi Raec-Farish.

Shkup, 6 mars 2020 (MIA) – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski dhe drejtori i NP për Rrugë Shtetërore, Zoran Kitanov sot do të inspektojnë rehabilitimin e rrugës shtetërore Gradsko Prilep, aksi Raec-Farish.

Investimi është 1,5 milionë euro, ndërsa aktivitetet ndërtimore pritet të përfundojnë deri në nëntor të këtij viti. Po rehabilitohet pjesa më e dëmtuar e rrugës para Pletvarit, ndërsa në fazën e dytë do të mbulohet edhe ky aks. Gjatësia totale e rrugës që duhet të rehabilitohet është 9,1 kilometra.

Rikonstruimi i aksit është në përputhje me programin për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e rrugëve të Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore. ls/shk/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close