СветСвет.Слајдер

Судан го преиспитува Договорот за руска воена база на брегот на Црвено Море

Началникот на Генералштабот на суданската армија Мохамед Отман ал Хусеин денеска изјави дека Судан го преиспитува договорот за изградба на руска поморска база на брегот на Црвено Море

Back to top button
Close
Close