Наука и технологијаСвет

Суд во САД времено ја блокираша забраната против ТикТок

Американски суд времено го блокираше влегувањето во сила на одлуката на американската администрација за отстранување на ТикТок од апликациите на Гугл и Епл.

Back to top button
Close
Close