БизнисБизнис.ПорталДописници МКД

Студентски стипендии и донација од АД ЕСМ за Технички факултет-Битола

АД ЕСМ на Техничкиот факултет во Битола им донира 10.000 евра за набавка на фотоволтаична централа, а на пет студентит од тамошниот факултет им додели стипендии.

Back to top button
Close
Close