Lajme nga komunat

Struga e shënoi Ditën e Flamurit shqiptar

Strugë, 28 nëntor 2018 (MIA) - Me vendosjen e luleve para monumenteve përkujtimore të Ibrahim Temos dhe Dervish Himas, si dhe veprimtarë tjerë të njohur shqiptarë sot në Strugë po shënohet Dita e Flamurit shqiptar.

Back to top button
Close
Close