Фотосервис

Стручна презентација

Стручна презентација на тема „Леукемија болест што се лекува„ на која д-р Светлана Кочева, ќе ги презентира податоците за успешноста на излекувани деца од педијатриски леукемии во земјава во организација на Универзитетската Клиника за детски болести.

Back to top button
Close
Close