Дописници МКДКултура

Стрип-центар на Македонија – Велес вечерва ќе ја промовира својата издавачка дејност за 2021

Стрип-центар на Македонија - Велес вечерва во 19:30 часот во Скопје ,,ФАНТАСТ АРТ" Студиото на Емилија и Стојче Тоциновски во ТЦ БИСЕР кат 2, ќе ги промовира своите изданија објавени во 2021 година.

Back to top button
Close
Close