• среда, 29 ноември 2023

Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Скопје, 4 октомври 2023 (МИА) - Во Собранието на Република Северна Македонија денеска Комисијата за европски прашања ќе ја одржи 64-та седница.

Предлог на закон за советодавен систем за земјоделството и руралниот развој, во второ читање, е единствената точка на дневниот ред на оваа седница на Комисијата за европски прашања. цр/аа/

Фото:МИА архива

Остани поврзан