• вторник, 28 ноември 2023

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес - конференцијата на Богданка Кузеска

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес - конференцијата на Богданка Кузеска

Скопје, 21 септември 2023

Единствен кој се распаѓа е СДС, двајца пратеници не им гласаа за уставни измени, и ДУИ кои им се отцепи фракција.

СДС тонат секој ден. Нема анкета на која СДС не губи со разлика од 3:1.

ДУИ се пред распаѓање, сите видоа дека се криминално здружение, каде тендерите се пред се.

И во СДС и во ДУИ сите знаат дека крајот им се ближи, па бегаат и го напуштаат бродот кој тоне.

Власта знае дека уставни измени нема да има, па дури и нивни пратеници нема да ги поддржат, затоа креираат вештачки раскол во ВМРО-ДПМНЕ, кој ќе се стопи како мајски снег.

 
 
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

________________________________________________________________________________________ 

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Остани поврзан