• недела, 10 декември 2023

Прес-конференција на ССМ и УПОЗ (во живо)

Прес-конференција на ССМ и УПОЗ (во живо)

Скопје, 19 септември 2023 (МИА) - Прес-конференција на Претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов, потпретседателот на ССМ за јавен сектор и претседателот на УПОЗ, Трпе Деаноски.

Остани поврзан