• сабота, 09 декември 2023

Прес-конференцијата и прослава за титулата Скопје - Европска престолнина на културата за 2028 година (во живо)

Прес-конференцијата и прослава за титулата Скопје - Европска престолнина на културата за 2028 година (во живо)

Скопје, 28 септември 2023 (МИА) - Прес-конференцијата и прослава за престижната титула Европска престолнина на културата за 2028 година, што Градот Скопје ја доби од Европската унија. 

Остани поврзан