• понеделник, 11 декември 2023

Одбележување на 30 години партнерство меѓу Армијата на Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт (во живо)

Одбележување на 30 години партнерство меѓу Армијата на Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт (во живо)

Скопје, 28 септември 2023 (МИА) - Обраќања на министерката за одбрана Славјанка Петровска и командантот на Националната гарда на Вермонт, генерал мајор Грегори Најт по повод 30-годишното партнерство меѓу Армијата на Република Северна Македонија и Националната гарда. 

Остани поврзан