• среда, 29 ноември 2023

Обраќање на министерката за култура Костадиновска - Стојчевска (во живо)

Обраќање на министерката за култура Костадиновска - Стојчевска (во живо)

Скопје, 21 ноември 2023 (МИА) – Обраќање на министерката за култура, Бисера Костадиновска - Стојчевска по средбата со Здружението и културно-уметничко друштво во Центарот за култура во Општина Ѓорче Петров. 

Остани поврзан