• вторник, 28 ноември 2023

Членови на Извршниот комитет на Данското европско движење во посета на Собранието

Членови на Извршниот комитет на Данското европско движење во посета на Собранието

Скопје, 27 септември 2023 (МИА) - Членови на Извршниот комитет на Данското европско движење денеска ќе бидат во посета на македонското Собрание.

Како што информираат од собраниската прес-служба, членовите на Данското европско движење ќе се сретнат со претседателката на пратеничката група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Кралството Данска, Марија Георгиевска. фф/

Фото: МИА Архива

Остани поврзан