• среда, 29 ноември 2023

Без струја дел од корисниците во Општина Карпош

Без струја дел од корисниците во Општина Карпош

Скопје, 29 септември 2023 (МИА) - Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во Општина Карпош.

Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисникот Мебел Ацевски и корисниците во негова близина (општина Карпош).

-Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, кориснисниците од дел од улица Франце Прешерн со куќен број 167 , 169 и 165 (околу новоизградената зграда на Б и Г ДОО) (општина Карпош)

Фото:МИА архива

Остани поврзан