• петок, 22 септември 2023

Мајкрософт Аутлук „падна“, илјадници корисници ширум светот без е-пошта

Мајкрософт Аутлук „падна“, илјадници корисници ширум светот без е-пошта

Скопје, 5 јуни 2023 (МИА) – Илјадници корисници на производи на Мајкрософт, меѓу кои и програмата за е-пошта, Мајкрософт Аутлук, денеска имаат проблем да се вклучат на своите профили.

- Го испитуваме проблемот со пристапот до Outlook на веб, напиша Мајкрософт на Твитер.

Сервисите на Мајкрософт се соочија со најмалку три прекини од почетокот на годината. јт/

Фото: Твитер

Остани поврзан