• понеделник, 27 ноември 2023

Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски (во живо)

Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски (во живо)

Скопје, 21 септември 2023 (МИА) - Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по пуштањето во употреба на општинската зграда во Ѓорче Петров. 

Остани поврзан