• петок, 22 септември 2023

Изјава на премиерот Ковачевски (во живо)

Изјава на премиерот Ковачевски (во живо)

Скопје, 10 јуни 2023 (МИА) – Изјава на премиерот Димитар Ковачевски на презентација на најголемиот регионален саем за вино Wine Vision by Open Balkan.

Остани поврзан