• сабота, 18 март 2023

Изјава на премиерот Ковачевски (во живо)

Изјава на премиерот Ковачевски (во живо)

Скопје, 18 март 2023 (МИА) - Обраќање на премиерот Димитар Ковачевски по и официјалниот почеток на состанокот на високо ниво во рамки на дијалогот Белград-Приштина под покровителство на ЕУ, што се одржува во Охрид.

 

Миа мрежа