• петок, 22 септември 2023

Изјави на министерите Бектеши и Бесими (во живо)

Изјави на министерите Бектеши и Бесими (во живо)

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) - Изјави на министерот за економија Крешник Бектеши и на министерот за финансии Фатмир Бесими на панел дискусијата „Политики за рационализација на парафискалните давачки и реформи за повисока конкурентност" во рамки на екононскиот форум „Парафискални давачки-мало делче во сложувалката на конкурентноста".

 

Остани поврзан