• недела, 24 септември 2023

Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по лидерската средба со Ковачевски (во живо)

Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по лидерската средба со Ковачевски (во живо)

Скопје, 7 јуни 2023 (МИА) - Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по лидерската средба со премиерот Димитар Ковачевски.

 

Остани поврзан