• вторник, 21 ноември 2023

Изјава за медиуми на членови на Синдикатот на УПОЗ од Народниот правобранител (во живо)

Изјава за медиуми на членови на Синдикатот на УПОЗ од Народниот правобранител (во живо)

Скопје, 21 ноември 2023 (МИА) – Изјава за медиуми на членовите на Синдикатот на работниците од  управата, правосудните органи и здруженијата на граѓани (УПОЗ) од Народниот правобранител на Република Северна Македонија.

Тагови

Остани поврзан