• недела, 10 декември 2023

Изјава за медиуми на министерката Шукова (во живо)

Изјава за медиуми на министерката Шукова (во живо)

Скопје, 25 септември 2023 (МИА) – Изјава за медиуми на министерката за животна средина и просторно планирање  Каја Шукова пред почетокот на конференцијата на тема:„Одржливи енергетски вештини во градежништвото”, во рамки на SEEtheSkills проект. 

Остани поврзан