• среда, 04 октомври 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 4 јуни 2023 (МИА) - Денеска е недела, 4 јуни 2023 година, 155-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 210 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот, а ќе зајде во 20 часот и 5 минути.

Денов трае 15 часа и 5 минути.

Месечината која е во фаза на полна Месечина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 4 часот и 45 минути.

Остани поврзан