• среда, 29 ноември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 21 септември 2023 (МИА) - Денеска е четврток, 21септември 2023 година, 264-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 101 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 20 минути, а ќе зајде во 18 часот и 34 минута.

Денов трае 12 часа и 13 минута.

Месечината која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 12 часот и 55 минути, а ќе зајде во 21 часот и 41 минутa.

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан