• сабота, 30 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 8 јуни 2023 (МИА) - Денеска е четврток, 8 јуни 2023 година, 159-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 206 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 58 минути, а ќе зајде во 20 часот и 7 минути.

Денов трае 15 часа и 8 минути.

Месечината која е во фаза на полна Месечина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 9 часот и 15 минути. 

Остани поврзан