• четврток, 28 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 25 мај 2023 (МИА) - Денеска е четврток, 25 мај 2023 година, 145-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 220 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 5 минути, а ќе зајде во 19 часот и 57 минути.

Денов трае 14 часа и 51 минути.

Месечината која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде 31 минута по полноќ.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан