• среда, 06 декември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 30 септември 2023 (МИА) - Денеска е сабота, 30 септември 2023 година, 273-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 102 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 29 минути, а ќе зајде во 18 часот и 18 минути.

Денов трае 11 часа и 48 минути.

Месечината која е во фаза на полна Месечина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 7 часот и 29 минути.

Остани поврзан