• сабота, 30 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 23 мај 2023 (МИА) - Денеска е вторник, 23 мај 2023 година, 143-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 222 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 7 минути, а ќе зајде во 19 часот и 55 минути.

Денов трае 14 часа и 48 минути.

Месечината која е во фаза на млада Месечина ќе изгрее во 7 часот и 40 минути, а ќе зајде во 23 часот и  53 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан