• понеделник, 11 декември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 26 септември 2023 (МИА) - Денеска е вторник, 26 септември 2023 година, 269-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 106 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 25 минути, а ќе зајде во 18 часот и 25 минута.

Денов трае 11 часа и 59 минута.

Месечината која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 2 часот и 10 минути.

 

Остани поврзан