• понеделник, 11 декември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 1 октомври 2023 (МИА) - Денеска е недела, 1 октомври 2023 година, 274-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 101 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 30 минути, а ќе зајде во 18 часот и 16 минути.

Денов трае 11 часа и 45 минути.

Месечината која е во фаза на полна Месечина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 8 часот и 46 минути.

Остани поврзан