БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Стопанската комора на Македонија и Македонија 2025 ќе ја унапредуваат соработката

Меморандум за соработка за зацрврстување на деловната комуникација помеѓу бизнис заедницата во земјава и македонските бизнисмени во странство потпишаа Стопанската комора на Македонија и Македонија 2025. Меморандумот го потпишаа претседателот на Стопанската комора Бранко Азески и претседателот на одборот на директори на Македонија 2025 Вера Ставроф.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close