0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Стопанската комора на Македонија ќе одржи онлајн прес-конференција за еврокодовите

Стопанската комора на Македонија денеска ќе одржи онлајн прес-конференција за еврокодовите како услов за поконкурентно македонско градежништво на европските пазари. 

Back to top button
Close
Close