Biznis.SlajderБизнисБизнис.Портал

Стопанската комора бара одложување и широки консултации за прогресивното оданочување

Стопанската комора  на Македонија останува на ставот дека треба да се одложи  воведувањето на прогресивното оданочување. Смета дека на таа реформа треба да и претходат широки консултации, а во државниот Буџет да се обезбедат дополнителни средства првенствено со рационализација на расходите.

Back to top button
Close
Close